Drumstudio bouwen

Een eigen drumstudio waarin je lekker je eigen muziek in kan gaan maken of spelen is natuurlijk een droom van elke drummer. Esmono sound bv. heeft een breed pakket aan diversen types en afmetingen van drumstudio’s die u op onze website kunt bezichtigen. Elke type heeft zo zijn dempingswaarde die ook terug te lezen is in een grafiek.

Wel of niet zelf monteren van een Drumstudio.

Natuurlijk is elke locatie om een drumstudio te plaatsen anders en komen wij voor veel uitdagingen te staan.
Zo moeten wij drumstudio’s op een verdieping plaatsen of in een flat, maar ook worden drumstudio’s geplaatst in garages of eigen gecreëerde ruimtes daarvoor.
Nu is het zelf monteren van onze drumstudio’s niet zo moeilijk en is het door iemand met een beetje technisch inzicht wel te realiseren. Dit alles is te ondersteunen met een meegeleverde montage dvd.

Monteren van de drumstudio door Esmono sound bv.

Dit heeft zijn voorkeur maar ook zijn voordelen. Waarom?

Dit omdat de ervaring van onze monteurs natuurlijk meetelt en ze inzicht hebben met betrekking tot de manier van aanpak zoals, waar te beginnen met opbouwen zonder halverwege tegen problemen aan te stuiten zoals ruimte gebrek.
Ook kunnen ze indien er evt. problemen ontstaan door obstakels die niet waren voorzien dit ter plekke aanpassen of een voorstel doen hoe dit op te lossen.
Een bijkomend voordeel en niet de minste is dat als wij de drumstudio plaatsen wij achteraf ook de metingen doen of alles volgens de specificatie is, zodat wij garant staan voor de kwaliteit die we beloven.

 

Drumstudio  laten (op)bouwen

De Esmono drumstudio door ons laten (op)bouwen.
Dat kan.