Esmono Sound bv werkt samen met Talpa Producties bv

Esmono Sound bv werkt samen met Talpa Producties bv

Augustus 2012 is Esmono Sound bv benaderd door Talpa Producties bv met de vraag of wij mee willen werken aan een uitzending van Bonje met de Buren.

Voor degene die dit programma nog niet kennen hier een kleine samenvatting: John Williams en Natasja Froger proberen voor het RTL 4-programma Bonje met de Buren burenruzies aan te pakken en op te lossen.Het duo komt langs om de details aan te horen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan. Ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is, ook al moeten er tijdrovende hobbels worden genomen. Voor deze aflevering gaan wij opnames maken, hier geldt een burenruzie tussen een muzikant met zijn buren. Geluidsoverlast is de voornaamste reden van de burenruzie. Nu willen wij deze mensen gaan helpen om de banden met elkaar weer te herstellen, maar ook met een structurele oplossing in de zin van een geluidsstudio. (Bron: Talpa Producties bv).

Esmono Sound bv is blij met deze samenwerking en vertouwen in ons product en geloven zeker dat na het zien van dit programma er velen burenruzies gesust kunnen worden. Inmiddels is de uitzending op 29 November 2012 uitgezonden en was het verschil van voor en na het plaatsen van de geluidsstudio duidelijk hoorbaar (of eigenlijk niet hoorbaar). Door tijdens de uitzending duidelijk te laten horen wat het verschil is van de geluidsreductie met de deur open en dicht, is de kwaliteit van ons product wederom bevestigd. Neem gerust de tijd om onze website te bekijken en neem vrijblijvend contact met ons op.