Kwaliteit is bij ons te beluisteren.

Kwaliteit is bij ons te beluisteren.

 

Waar moet ik repeteren?

Als u zich afvraagt, waar moet ik repeteren, hoe zit met het geluidsoverlast, is de ruimte waar ik in moet repeteren akoestisch wel in orde en ga zo maar door.
Bij aanschaf van een geluidscabine die u bv. wilt gebruiken als drumcabine, repetitieruimte, of voor stemopnames komen er best wel wat vragen naar boven waar u graag antwoord op zou willen krijgen.
Esmono sound bv geeft u de mogelijkheid deze vragen te laten beantwoorden. Niet alleen door ons de bellen, of te mailen maar ook om dit bij ons ter plekke te komen beluisteren, bekijken en te testen.

Showroom

Wij hebben intern bij Esmono sound bv op twee locaties diversen modellen geluidscabines staan, zoals de 50mm, 80mm en de Dubbele geluidscabine.
In twee van deze studio’s staan ook drumstellen geplaatst voor de drummers onder ons die dan zelf de kwaliteit van onze geluidscabines kunnen ervaren.
Ook zijn wij in bezit van een geluidsinstallatie voorzien van diversen soorten muziek zoals Jazz, Klassiek, Rock en metal. Natuurlijk is het ook mogelijk uw eigen muziek of instrumenten mee te nemen.

Afspraak maken

U kunt bij ons een afspraak maken om de studio’s te komen bezichtigen en de kwaliteit qua demping en akoestiek te komen beluisteren.
U wordt ontvangen door één van onze ervaren mensen die tevens probeert uw verwachtingen en thuissituatie in kaart te brengen, dit resulteert uiteindelijk in een evt. juiste aankoop van één onze geluidscabines.
Al onze geluidsstudio’s die we zelf plaatsen worden getest met een Rose ruisgenerator
( bureau geluid ). Dit om de dempingswaarde te garanderen.

Ja ik wil een afspraak maken.