Muziekstudio bouwen

De studio’s van Esmono sound bv. staan vooral bekend onder de noemer geluidscabine, drumcabine of repetitieruimte.
Maar wist u dat ze ook goed te gebruiken zijn als muziekstudio’s voor het opnemen van geluidsmateriaal bv. bij stemopnames.

Muziekstudio

De inzetbaarheid van de Esmono sound bv. muziekstudio is heel divers, hieronder een greep van de mogelijkheden.
Stemopnames, cd opnames, muziek afmixen, voice over, instrumenten opname, etc.

Deze geluidsisolerende muziekstudio’s zijn te verkrijgen in diversen standaard afmetingen maar kunnen ook opmaat geleverd worden.
U kunt bij aankoop van een muziekstudio beslissen deze te laten monteren of dit zelf te gaan doen.
Bij het zelf plaatsen van de muziekstudio wordt u voorzien van een instructie dvd.

Geluidsisolatie muziekstudio

Wanneer u muziek maakt weet u hoe belangrijk het is dat er een goede geluidsisolatie is. In de ruimte zelf moet een goede akoestiek zijn zodat de ruimte optimaal gebruikt kan worden om muziek te maken en op te nemen. Maar ook moet de studio geluidsisolatie goed zijn zodat het geluid niet tot buiten doordringt. Bij het beoefenen van een instrument wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk doen en daarbij ook tot het uiterste kunnen gaan. De geluidsisolatie van de muziekstudio is daarom van uiterst belang. Is er een goede geluidsisolatie muziek, dan zullen omwonenden hier ook geen last van ondervinden. Zo kunt u ongestoord en ongelimiteerd oefenen, zonder daarbij rekening te hoeven houden met geluidsoverlast die u eventueel bij anderen zou kunnen veroorzaken.

Heeft u interesse in een geluidsisolerende muziekstudio? Wij kunnen voor u een muziekstudio bouwen! Neem direct contact op via ons contactformulier of vul direct het offerteformulier in.