Search here:

Over ons

Esmono Sound B.V. is opgericht in 1995 en bestaat uit een professioneel team wat zich heeft gespecialiseerd in het geven van advies, verkoop en montage van de Freesound geluidsstudio’s. (ook wel oefenruimtes genoemd). Wij zijn gevestigd in Dongen (Noord Brabant) en zijn in bezit van 2 panden. Onze receptie is ondergebracht in ons zusterbedrijf Bromedo metaal B.V. (zie foto onder). De productie en onze demo studio’s vind plaats in ons ander pand (zie Foto onder)

Onze Geluidstudio’s

Onze geluidsstudio’s worden bij het zusterbedrijf Bromedo Metaal B.V. in eigen beheer geproduceerd. Door deze combinatie van de bedrijven is in bijna elke ruimte een geluidsstudio te realiseren aangezien alles op maat te maken valt en allerlei constructies bedacht kunnen worden om het gewenste resultaat te behalen. Deze geluidsstudio’s geven u de gelegenheid om uw muziekinstrument te beoefenen op een tijdstip wanneer het U uitkomt. Tevens zijn ze uitermate geschikt als opnamestudio. De toepassing als inspreekcel voor stemmen is ook niet meer weg te denken, evenals de mogelijkheid als slaapruimte bij bijvoorbeeld slaapstoornissen.

Interesse?

Bent u na het bezoeken van onze website geïnteresseerd geraakt in onze geluidsstudio’s dan nodigen wij u graag uit om eens een bezoekje aan onze showroom te brengen waar wij u diverse mogelijkheden kunnen laten zien. In onze demo studio’s hebben wij drumstellen opgesteld staan, maar u kunt natuurlijk ook zelf een instrument meenemen. Een mail, fax of telefoontje is voldoende om hiervoor een afspraak te maken. Vele mede muzikanten zijn u al voorgegaan.

Esmono sound b.v.
Showroom en Montage

Bromedo metaal b.v.
(receptie Esmono sound b.v.)

Service

Levering

Voor klanten in Nederland en in het bovenste gedeelte van België en Duitsland (150km vanuit dongen, Noord-Brabant) worden de geluidsstudio’s franco begane grond geleverd.

Für Kunden in den Niederlanden, im oberen Teil von Belgien und Deutschland (150 km von Dongen / Nord-Brabant) werden die Tonstudios auf freien Boden geliefert.

Pour les clients de Hollande et dans partie supérieure de Belgique et d’Allemagne (jusqu’à 150 km de Dongen, Braband du nord) les studios d’enregistrement sont livrés franco au rez-de-chaussée.

Transport

Door het gebruik van eigen transportmiddelen en de ervaring met het vervoeren van deze geluidsstudio’s cq geluidscabines, kunnen wij transportschade uitsluiten en hebben we het tijdstip van leveren beter onder controle.