Bedrijfsinformatie

Esmono Sound B.V. is opgericht in 1995 en bestaat uit een professioneel team wat zich heeft gespecialiseerd in het geven van advies, verkoop en montage van de Freesound geluidsstudio’s. (ook wel oefenruimtes genoemd). Wij zijn gevestigd in Dongen (Noord Brabant) en zijn in bezit van 2 panden. Onze receptie is ondergebracht in ons zusterbedrijf Bromedo metaal B.V. (zie foto onder). De productie en onze demo studio’s vind plaats in ons ander pand (zie Foto onder)

Onze Geluidstudio’s

Onze geluidsstudio’s worden bij het zusterbedrijf Bromedo Metaal B.V. in eigen beheer geproduceerd. Door deze combinatie van de bedrijven is in bijna elke ruimte een geluidsstudio te realiseren aangezien alles op maat te maken valt en allerlei constructies bedacht kunnen worden om het gewenste resultaat te behalen. Deze geluidsstudio’s geven u de gelegenheid om uw muziekinstrument te beoefenen op een tijdstip wanneer het U uitkomt. Tevens zijn ze uitermate geschikt als opnamestudio. De toepassing als inspreekcel voor stemmen is ook niet meer weg te denken, evenals de mogelijkheid als slaapruimte bij bijvoorbeeld slaapstoornissen.

Interesse

Bent u na het bezoeken van onze website geïnteresseerd geraakt in onze geluidsstudio’s dan nodigen wij u graag uit om eens een bezoekje aan onze showroom te brengen waar wij u diverse mogelijkheden kunnen laten zien. In onze demo studio’s hebben wij drumstellen opgesteld staan, maar u kunt natuurlijk ook zelf een instrument meenemen. Een mail, fax of telefoontje is voldoende om hiervoor een afspraak te maken. Vele mede muzikanten zijn u al voorgegaan.

Bromedo metaal b.v. (Receptie Esmono sound b.v.)

Bromedo metaal b.v.
(receptie Esmono sound b.v.)

Showroom en montage Esmono sound b.v.

Esmono sound b.v.
Showroom en Montage