Soundproof Cube

De geluidsstudio’s van Esmono vallen ook wel onder de noemer ‘Soundproof Cube’, deze term letterlijk vertaald van het Engels naar Nederlands is geluidsdichte kubus. Een geluidsdichte kubus is precies wat we bij Esmono voor onze klanten maken. soundproof cube

Verschillende soundproof cubes

Ga je op zoek naar een soundproof cube, dan zul je verschillende soorten cubes tegen komen. Er zijn studio cubes voor creatieve muzikale processen en office cubes voor het bevorderen van arbeid door een rustige omgeving te creeeren. De soundproof cubes van Esmono zijn studio cubes, speciaal gericht op muzikanten.

Studio cube

De studio cubes van Esmono worden opgebouwd met verschillende panelen. De buitenkant van de omkasting bestaat uit een buitenplaat van plaatstaal en een binnenplaat van geperforeerde plaat. De studio cube wordt voorzien van een deur met een venster van veiligheidsglas. De ruimte is ook van ventilatiepanelen voorzien, zodat er verse lucht kan binnenkomen. De studio cubes kunnen worden gemaakt met verschillende wanddiktes. Namelijk een wanddikte van 50 mm, 80 mm, 100 mm en ook een soundproof cube met dubbele wanden.

Gebruik de soundproof cube voor verschillende doeleinden

Een Soundproof Cube van Esmono bv kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierbij wordt de studio cube het meest gebruikt door muzikanten zoals drummers. Maar naast het beoefenen van een instrument kan de soundproof cube ook gebruikt worden als studio voor het opnemen van muziek, zang of andere muziekuitingen.