Search here:
Freesound Dubbele Geluidsstudio

De dubbele “Freesound” geluidsstudio is uitermate geschikt wanneer een hoge geluidsreductie is vereist. De constructie van de geluidsstudio kan gezien worden als twee studio’s in één.

Deze beschikt dus over een dubbele wand, volgens het “doos in doos” principe. Tussen de twee studio’s is een luchtlaag gecreëerd waardoor een hogere geluidsreductie wordt behaald. Dit model heeft een dempingswaarde tussen de 40 en 45db (grafiek van de metingen). De waarden van deze metingen zijn afhankelijk van de omgeving en de ruimte waarin de studio geplaatst wordt.

Standaard afmetingen en gewichten

U kunt de standaard uitwendige en inwendige afmetingen van de Freesound dubbele geluidsstudio’s raadplegen zodat u een idee kan krijgen welke ruimte er benodigd zal zijn om een studio te plaatsen. Voor de uitwendige afmetingen dient u rekening te houden dat de luchtschachten nog uitsteken en nog bij de uitwendige afmetingen opgeteld moeten worden. Dit is 125mm bij een normale luchtschacht en 160mm bij een luchtschacht waar de ventilator in de luchtschacht is ingebouwd.

Studio’s op maat gemaakt

Uiteraard kunnen wij ook studio’s met afwijkende maten leveren. Dit om u nog beter van dienst te zijn en de mogelijkheid te creëren om studio geluidsisolatie te bouwen en te plaatsen volgens uw wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.