Demontabele Geluidscabine

Als blijkt dat uw (Esmono) demontabele geluidscabine verplaatst moet worden i.v.m. een verbouwing of een verhuizing dan is inzetbaarheid van onze demontabele geluidscabines goed aantoonbaar.

Mocht het achteraf nodig zijn uw geluidsscabine uit te breiden met bv extra panelen, vensterpanelen of vloerdelen etc. dan kunt u hier vrijblijvend hiervoor een offerte aanvragen of advies inwinnen. Schroom niet als u uw geluidscabine zelf wilt verplaatsen ons advies te vragen hoe te beginnen, dit om teleurstellingen te voorkomen.

LAAT ONS U BELLEN?

Montage van de demontabele geluidscabine

De demontabele geluidscabine van Esmono Sound bv is zodanig geconstrueerd, dat iedereen met een beetje technisch inzicht deze geluidscabine kan monteren of demonteren, dit alles wordt ondersteund door een dvd waarop de montagevolgorde wordt getoond. Natuurlijk kunt u ook kiezen dat Esmono Sound bv de montage voor u verzorgd, dit is echter wel tegen een meerprijs.

Als men de demontabele geluidscabine op de juiste manier heeft gedemonteerd en gemonteerd, met gebruik van de juiste isolatiemiddelen, zal het resultaat zijn zoals u gewend was.
Met andere woorden, een geluidsisolatie studio met een goede geluidsdemping gecombineerd met een perfecte akoestiek.