Geluidstudio extra opties

U kunt natuurlijk onze geluidstudio’s nog uitbreiden met diversen geluidstudio opties, die tegen een meerprijs te leveren zijn. Zo kunt u een geluidstudio bouwen (of laten bouwen) die geheel naar uw wens uitgevoerd is.

Bekijk onze geluidsstudio’s

NAAR GELUIDSSTUDIOS

LAAT ONS U BELLEN?

SMAL VENSTER
Één of meerdere smalle raamvensters. Door deze vensters ontstaat de mogelijkheid van buitenaf de verrichtingen in de geluidstudio te volgen, zonder dat de muzikanten in hun spel worden gestoord. De vensters zijn uitgevoerd in dubbel veiligheidsglas.

SLOT INBOUW
Standaard zit er geen slot in de deur. Maar er zijn diversen situaties denkbaar waarbij een slot wel gewenst is, bijvoorbeeld het veilig stellen van instrumenten of apparatuur die in de studio blijven staan, en het veilig afsluiten van een geluidstudio in een tuinhuis.

BREED VENSTER
Één of meerdere brede raamvensters. Door deze vensters ontstaat de mogelijkheid van buitenaf de verrichtingen in de geluidstudio te volgen, zonder dat de muzikanten in hun spel worden gestoord. De vensters zijn uitgevoerd in dubbel veiligheidsglas. en kunnen zowel in de wanden als plafond worden ingebouwd.

VENTILATIE
Diversen soorten ventilatie zijn mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

VLOER TEGEL
Geluidsdempende vloeren, die na het plaatsen nog te bekleden zijn met tapijt vloertegels. Licht grijs of Antraciet.

KABEL DOORVOER
Een grote kabeldoorvoer voor het creëren van extra ruimte voor diversen dikke kabels.

OPRIJPLAAT
Voor de mindervalide is het mogelijk om een oprijplaat bij te bestellen.

STEKKERGOOT
Een stroompunt in de geluidstudios is in verschillende variaties mogelijk. Meest gebruikte is een stekker goot welke vlak boven de vloer bevestigd kan worden.