Extra opties

Je hebt de mogelijkheid om onze geluidstudio’s nog uit te breiden met diverse opties, die we tegen een meerprijs leveren. Zo kan je een geluidstudio bouwen (of laten bouwen) die geheel naar jouw wens uitgevoerd is.

Bekijk onze cabines

NAAR STUDIO'S

BINNENKORT EVEN BELLEN?

SMAL VENSTER
Één of meerdere smalle raamvensters. Door deze vensters ontstaat de mogelijkheid van buitenaf de verrichtingen in de geluidstudio te volgen, zonder dat de muzikanten in hun spel worden gestoord. De vensters zijn uitgevoerd in dubbel veiligheidsglas.

SLOT INBOUW
Standaard zit er geen slot in de deur. Maar er zijn diverse situaties denkbaar waarbij een slot wel gewenst is, bijvoorbeeld het veiligstellen van instrumenten of apparatuur die in de studio blijven staan, en het veilig afsluiten van een geluidstudio in een tuinhuis.

BREED VENSTER
Eén of meerdere brede raamvensters. Door deze vensters ontstaat de mogelijkheid van buitenaf de verrichtingen in de geluidstudio te volgen, zonder dat de muzikanten in hun spel worden gestoord. De vensters zijn uitgevoerd in dubbel veiligheidsglas en kunnen zowel in de wanden als het plafond worden ingebouwd.

VENTILATIE

Er zijn diverse ventilatiemogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

VLOERTEGEL
Geluiddempende vloeren, die na het plaatsen nog te bekleden zijn met tapijt vloertegels. Kies hierbij voor lichtgrijs of antraciet.

KABELDOORVOER
Een grote kabeldoorvoer voor het creëren van extra ruimte voor diverse dikke kabels.

OPRIJPLAAT
Voor de mindervalide is het mogelijk om een oprijplaat bij te bestellen.

STEKKERGOOT
Een stroompunt in de studio’s is in verschillende variaties mogelijk. De meest gebruikte is een stekkergoot die vlak boven de vloer bevestigd kan worden.