Search here:

Geluidsstudio’s / geluidscabines

Wij bieden diverse soorten geluidsstudio’s aan, klik hieronder op een geluidsstudio voor meer informatie. Een geluidsstudio is een ander woord voor geluidscabine. De geluidscabine kan voor verschillende toepassingen worden ingezet en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Tevens bieden we occasions en kunnen meerdere geluidscabines aan elkaar gekoppeld worden. Zo is deze studio geluidsisolatie helemaal naar wens op te bouwen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Freesound 50mm Geluidsstudio

Freesound 80mm Geluidsstudio

Freesound Dubbele Geluidsstudio

Door met geluidsisolatie onze studio’s geluiddicht te maken, bakenen deze het geluid binnen een bepaalde ruimte af. Met deze geluidsisolatie muziekstudio creëert u een perfecte geluidsisolatie muren buren en kunt u elk moment van de dag muziekinstrumenten bespelen zonder dat anderen daar last van ervaren.

Een geluidsstudio bouwen

Een geluidsstudio kan gebruikt worden om geluid in op te nemen en/of geluid te bewerken. Hierbij is het belangrijk rekening te houden met uw directe omgeving. Door een geluidsisolatie studio te bouwen wordt dit mogelijk!

Studio geluidsisolatie op niveau!

Geluidsstudio’s zijn samengesteld uit verschillende soorten panelen, die op een makkelijke manier worden samengebouwd. Deze geluidsisolerende omkastingen bestaan uit een buitenplaat van plaatstaal en een binnenplaat van geperforeerde plaat. De geluiddempende werking wordt optimaal uitgevoerd door de geluidswerende materialen. De geluidsisolatie studio in zijn geheel wordt voorzien van een duurzame laklaag. Dat samen zorgt ervoor dat het geluid dat u maakt, bijvoorbeeld met instrumenten, voldoende word gedempt en een perfecte studio geluidsisolatie gecreëerd wordt.

Geluidsdichte geluidscabine

De Freesound geluidsstudio’s zijn ook in standaard formaten aan te schaffen. Zo kunnen wij u een geluidsstudio bouwen met een wanddikte van 50mm en 80mm. De waarden van de afmetingen staan in combinatie met de omgeving en de beschikbare ruimte. Daarnaast bieden wij u als standaard formaat een dubbele geluidscabine te koop. De dubbele “Freesound” geluidscabine is uiterst geschikt wanneer er een hoog geluidsgehalte gebruikt word. Het kan worden gezien als twee geluidsstudio’s in een studio. Deze studio’s kunnen voor u helemaal op maat worden gemaakt in afwijkende afmetingen. Dit zodat we een geluidsstudio kunnen bouwen die naar uw wensen word geplaatst.

Onze geluidsisolatie studio’s worden geplaatst met bepaalde doeleinden. De geluidsisolerende cabines worden onder andere gebruikt als opnamestudio voor het opnemen van zang, muziek en andere muziekuitingen of voor geluidsisolatie muren buren. Daarnaast kan het als doeleinden een instrumentencabine vormen, denk hierbij aan een drumcabine, een repetitieruimte of een oefenruimte voor elk ander instrument.