Geluidsstudio’s

Zelf geproduceerde geluidsstudio’s

Onze geluidsstudio’s worden bij ons zusterbedrijf Bromedo Metaal B.V. in eigen beheer geproduceerd. Door de combinatie van deze twee bedrijven is in bijna elke ruimte een geluidsstudio te realiseren, aangezien alles op maat te maken valt en allerlei constructies bedacht kunnen worden om het gewenste resultaat te behalen.

De geluidsstudio’s geven u de gelegenheid om muziek te maken op een tijdstip dat u past. De omgeving zal er niets van horen. De geluidsstudio’s zijn ook uitermate geschikt als opnamestudio’s.

Spreekcel

Tevens is de toepassing als “inspreekcel” voor stemmen ook niet meer weg te denken. En de geluidsstudio’s worden zelfs soms heel alternatief gebruik, bijvoorbeeld als slaapruimte bij slaapstoornissen.

LAAT ONS U BELLEN?

Geluidsstudio BASIC

Geluidsstudio BASIC 50mm

Geluidsstudio BASIC heeft een enkele wand van ca 50mm dik en bereikt hiermee een dempingswaarde tussen de 30 en 35db (zie grafiek van de metingen). De waarden van deze metingen zijn afhankelijk van de omgeving en de ruimte waarin de studio geplaatst wordt.

Geluidsstudio PRO

Geluidsstudio PRO 80mm

Geluidsstudio PRO 80mm heeft een enkele wand van ca 80mm dik en bereikt hiermee een dempingswaarde tussen de 35 en 40db (zie grafiek van de metingen). De waarden van deze metingen zijn afhankelijk van de omgeving en de ruimte waarin de studio geplaatst wordt.

Geluidsstudio EXCELLENT

Geluidsstudio EXCELLENT 100 mm

Door met geluidsisolatie onze studio’s geluiddicht te maken, bakenen deze het geluid binnen een bepaalde ruimte af. Met deze geluidsisolatie muziekstudio creëert u een perfecte geluidsisolatie muren buren en kunt u elk moment van de dag muziekinstrumenten bespelen zonder dat anderen daar last van ervaren.