EXCELLENT studio

De EXCELLENT studio is uitermate geschikt wanneer een hoge geluidsreductie is vereist.

De EXCELLENT heeft een enkele wand van circa tien centimeter dik en bereikt hiermee een dempingswaarde tussen de 40 en 45 decibel. De waarden van deze metingen zijn afhankelijk van de omgeving en de ruimte waarin de studio geplaatst wordt.

WIJ BELLEN JE SNEL TERUG

Afmetingen

Raadpleeg de standaard uitwendige en inwendige afmetingen van de EXCELLENT studio’s om een idee te krijgen welke ruimte er benodigd is om een studio te plaatsen.

Voor de uitwendige afmetingen dien je er rekening mee te houden dat de luchtschachten nog uitsteken en nog bij de uitwendige afmetingen opgeteld moeten worden. Dit is 12,5 cm bij een normale luchtschacht en 16 cm bij een luchtschacht waar de ventilator in de luchtschacht is ingebouwd.

Geluidsstudio op maat

Uiteraard kunnen wij ook studio’s met afwijkende maten leveren. Dit om je nog beter van dienst te zijn en de mogelijkheid te creëren om studio’s te bouwen en te plaatsen, precies zoals jij dat wenst. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162-319893 of een e-mail te sturen naar info@esmono.nl.

Bekijk ook onze andere studio’s

BASIC
PRO