PRO geluidsstudio

Deze geluidsstudio heeft een enkele wand van circa acht centimeter dik en bereikt hiermee een dempingswaarde tussen de 35 en 40 decibel (zie grafiek van de metingen). De waarden van deze metingen zijn afhankelijk van de omgeving en de ruimte waarin de studio geplaatst wordt.

BINNENKORT EVEN BELLEN?

Afmetingen

Raadpleeg de standaard uitwendige en inwendige afmetingen van de PRO studio, zodat je een idee krijgt welke ruimte er benodigd is om een studio te plaatsen.

Voor de uitwendige afmetingen dien je er rekening mee te houden dat de luchtschachten nog uitsteken. Deze moeten dus nog bij de uitwendige afmetingen opgeteld worden. Dit is 12,5 centimeter bij een normale luchtschacht en 16 centimeter bij een luchtschacht waar de ventilator in de luchtschacht is ingebouwd.

De verschillende afmetingen zorgen ook voor verschillen in gewicht. Bekijk daarom altijd even de gewichtenpagina.

Cabine op maat

Uiteraard kunnen wij ook studio’s met afwijkende maten leveren. Dit om je nog beter van dienst te zijn en de mogelijkheid te creëren om studio’s te bouwen en te plaatsen volgens jouw wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162-319893 of een e-mail te sturen naar info@esmono.nl.

Bekijk ook onze andere studio’s

BASIC
EXCELLENT