REFERENTIES

We hebben al voor vele bedrijven geluidscabine’s mogen plaatsen. Met trots laten we enkele van onze referenties zien op deze pagina.

LAAT ONS U BELLEN?

Portfolio

Universiteit van Tilburg

Hersenactiviteit gemeten in onze Geluidsstudio’s

Aan de Universiteit van Tilburg hebben we maar liefst 32 geluidsstudio’s mogen leveren. Deze zijn gesplitst in één maal 24 stuks en één maal 8 stuks.
In deze studio’s wordt onderzoek gepleegd naar de relatie tussen het gedrag en de hersenen hersenactiviteit.

Adams

Adams is de grootste zaak van in Nederland op het gebied van drums en percussie-instrumenten. Bezoek de nieuwe showroom voor blaasinstrumenten, concert slagwerk en marching slagwerk in Ittervoort. Hier staat een van onze geluidsstudio’s opgesteld waar les in wordt gegeven en waar mensen een instrument in kunnen testen.

ClubJudge

ClubJudge is het officiële, internationale keurmerk voor clubs. Voor objectieve clubinformatie, gratis gastenlijstplekken en een uitgebreide partyagenda ben je hier aan het juiste adres. Dit internationaal uitgaansplatform is bedoeld voor stappers die graag ervaringen wil delen over clubs en events. Onder het motto ‘You be the Judge!’ wordt het ClubJudge-keurmerk gevormd.

StudioMon

MON is een overkoepelende organisatie die rust op een zestal pijlers: verhuur van oefenruimtes en zalen, MON events, CaféMON, muzieklesgroningen.nl, licht- en geluidverhuur en StudioMON, een nieuwe snel groeiende opnamestudio in Groningen voor een uiterst scherpe prijs.

Herman Brood Academie

Herman Brood Academie

De Herman Brood Academie is een in 2006 opgerichte popacademie op mbo-niveau in Utrecht, Nederland. HBA verstrekt een drietal opleidingen: Artiest Popmuziek, Music Industry Professional en Podium/Studiotechniek. De academie is vernoemd naar de zanger en kunstschilder Herman Brood.

Telegraaf Video Media

Telegraaf Video Media is het productiehuis van de Telegraaf Media Groep. De producties variëren van online projecten, commercials en televisie. TMG brengt nieuws, informatie, entertainment, vraag- en aanbod en sociale netwerken bij elkaar voor diverse doelgroepen via diverse kanalen en platforms.