Search here:

Referenties

Hersenactiviteit gemeten in onze Geluidsstudio’s

Aan de Universiteit van Tilburg hebben we maar liefst 32 geluidsstudio’s mogen leveren. Deze zijn gesplitst in één maal 24 stuks en één maal 8 stuks.
In deze studio’s wordt onderzoek gepleegd naar de relatie tussen het gedrag en de hersenen hersenactiviteit.

Adams is de grootste zaak van in Nederland op het gebied van drums en percussie-instrumenten. Bezoek de nieuwe showroom voor blaasinstrumenten, concert slagwerk en marching slagwerk in Ittervoort. Hier staat een van onze geluidsstudio’s opgesteld waar les in wordt gegeven en waar mensen een instrument in kunnen testen.

ClubJudge is het officiële, internationale keurmerk voor clubs. Voor objectieve clubinformatie, gratis gastenlijstplekken en een uitgebreide partyagenda ben je hier aan het juiste adres. Dit internationaal uitgaansplatform is bedoeld voor stappers die graag ervaringen wil delen over clubs en events. Onder het motto ‘You be the Judge!’ wordt het ClubJudge-keurmerk gevormd.

MON is een overkoepelende organisatie die rust op een zestal pijlers: verhuur van oefenruimtes en zalen, MON events, CaféMON, muzieklesgroningen.nl, licht- en geluidverhuur en StudioMON, een nieuwe snel groeiende opnamestudio in Groningen voor een uiterst scherpe prijs.

StudiOjo maakt uw professionele CD-producties (opname, bewerking, mixing, mastering, CD-hoesjes). Bijvoorbeeld voor bands, singer/songwriters, een professionele demo of een album, een vrijgezellenparty, bedrijfsuitje of voice-over. Of gewoon als leuk cadeau. Altijd in een betaalbare kwaliteit!

Telegraaf Video Media is het productiehuis van de Telegraaf Media Groep. De producties variëren van online projecten, commercials en televisie. TMG brengt nieuws, informatie, entertainment, vraag- en aanbod en sociale netwerken bij elkaar voor diverse doelgroepen via diverse kanalen en platforms.