Ventilatie mogelijkheden

Goede ventilatie is van essentieel belang voor een gezond en comfortabel klimaat! Esmono Sound BV heeft hier diversen mogelijkheden in gecreëerd, waarbij gekozen kan worden uit verschillende mogelijkheden.

LAAT ONS U BELLEN?

Standaard uitvoering ventilatie

De standaard uitvoering is een ventilator die aan de binnenkant van de studio is gemonteerd. Het geluid van deze ventilator is in de studio waarneembaar. Als u de studio gebruikt als drumcabine, dan zult u hier geen hinder van ondervinden.

Ingebouwde ventilatie

Een ventilator ingebouwd in de luchtschacht. Voordeel hiervan is, dat het geluid van de ventilator zelf wordt gedempt door de luchtschacht zodat deze in de studio nauwelijks te horen is. Deze oplossing kan gebruikt worden bij een opnamestudio voor bv stemopnames.

Airco unit

De geluidsstudio voorzien van een airco unit. Hierbij kan gedacht worden aan een airco unit welke in de studio te plaatsen is, of door een airco aan de buitenzijde van de studio te monteren welke door middel van een doorvoer in de studio zijn lucht in de studio blaast.

Sonair ventilatiesysteem

Met het Sonair ventilatiesysteem, kan de ventilatie traploos worden ingesteld. De doorstroom capaciteit is instelbaar van 0 tot 170 m3/uur. Lees hier meer.