Een studio met geluidsisolatie

Heb je behoefte aan geluidsisolatie in je studio en oefenruimte? Dan staan we bij Esmono Sound B.V. voor je klaar. We maken alles op maat en zorgen ervoor dat je ruimte (zo goed als) geruisloos is. Niet alleen hoor je niks búiten de studio, maar je hoort ook geen geluid van buitenaf als je je ín de studio bevindt.

Geluidsisolatie tot een vermindering van 45 dB binnen en buiten je studio

Een oefenruimte voor het bespelen van een instrument of om in te zingen, is prettiger om in te werken als deze voorzien is van geluidsisolatie. Omdat iedereen andere behoeftes heeft, hebben we drie soorten studio’s met geluidsisolatie samengesteld, namelijk:

  • De BASIC studio: met een enkele wand van circa vijf centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 30 en 35 decibel.
  • De PRO studio: met een enkele wand van circa acht centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 35 en 40 decibel.
  • De EXCELLENT studio: met een enkele wand van circa tien centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 40 en 45 decibel.

We maken een studio op maat

Heb je een keuze gemaakt welk type geluidsisolatie het best is voor jouw oefenruimte en studio? Dan is het nu tijd om de afmetingen te bepalen, eventueel extra opties te kiezen en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het is bij ons ook mogelijk om je technische ruimte met een studio te verbinden; je kiest dan voor twee geluidsdichte cabines die aan elkaar grenzen. Kies voor een breed of smal raam in de grensmuur om elkaar te kunnen blijven zien. Zo hebben we nog veel meer ideeën om jouw oefenruimte met geluidsisolatie perfect naar wens te maken!

Vraag ons om advies

Ons team in Dongen, tussen Tilburg en Breda in, staat voor je klaar om je te adviseren op onze locatie, maar ook telefonisch via 0162-319893 of per e-mail via info@esmono.nl. We hebben bovendien in totaal drie testlocaties in Nederland, waar je op afspraak meer dan welkom bent. Je test dan direct hoe goed de geluidsisolatie in een studio werkt en wat het best past bij jouw wensen.