Drumcabine

Drumcabine / drumstudio / drumhok kopen?

drumcabineOnze drumcabines zijn onder andere ontwikkeld om muziek in op te nemen en te produceren. Vanwege hun geluidsdichte eigenschap zijn deze cabines prima te gebruiken als drumcabine. In dergelijke drumcabines heeft men voldoende ruimte om een drumstel te plaatsen en hierop te spelen. De klanken van een drumstel dringen vaak ver door bij gewone woningen. Vaak kunnen mensen die een aantal straten verderop wonen nog meegenieten van iemand die in huis aan het drummen is.

Een goede oplossing hiervoor is dus een drumcabine kopen. Met een grote drumcabine of twee drumcabines aan elkaar kan er ook een controle kamer bij worden gebouwd. Dit is van toepassing wanneer men zichzelf wil opnemen en terugluisteren of eventueel bewerken.

Al onze opnamestudio’s kunnen worden voorzien van airco en/of een luchtcirculatiesysteem zodat de vrijgekomen warmte geforceerd kan worden afgevoerd en de  temperatuur in de drumcabine onder controle kan worden gehouden.

 

Onze drumcabines

Onze drumcabines zijn uitgerust met:

  • Een deur, inclusief venster met veiligheidsglas
  • Ventilatiepanelen voorzien van luchtschachten voor lucht verversing
  • Kabeltule
  • Ophangpunten voor bijvoorbeeld een tl-lamp
  • Tape en bevestigingsmaterialen

Op onze websites vindt u verschillende soorten geluidsstudio’s die wij voor u op maat kunnen maken zodat de ruimte binnen uw locatie optimaal benut word. Zo hebben wij ook een drumcabine te koop voor u. Dit is een van de vele voorbeelden

Drumstudio’s

Drumcabines zijn ontwikkeld om muziek in spelen, op te nemen en te produceren. Ook wij bieden u een drumstudio aan. Deze drumstudio’s hebben voldoende ruimte om een drumstel in te plaatsen en hier uw muziek op te maken. De klanken van een drumstel zijn vaak hard van geluid en goed hoorbaar bij de directe omgeving. Vaak is het zo dat buren komen klagen wanneer iemand aan het drummen is in een open ruimte, de gehele straat kan dan meegenieten van dit geluid. Vandaar dat het ook belangrijk is hier rekening mee te houden.

 

Geluiddempende drumcabine

Een hele goede oplossing hiervoor is een drumcabine ook wel een drumhok genoemd. Onze drumcabines zijn geluidsisolerend, daardoor dringen de geluiden van het drumstel nagenoeg niet door de wanden heen. Hierdoor kunt u uw gang gaan op het drumstel en hebben de buren er geen last van. De studio’s worden voorzien van een goed airco en/of luchtcirculatiesysteem zodat de temperatuur in de studio op orde blijft.
Er wordt wel eens gesproken over geluiddicht maar dit is nagenoeg niet na te streven en zullen wij dit ook niet promoten.

Onze drumcabines zijn uitgerust met een deur inclusief veiligheidsglas, daarnaast zijn er verschillende ophangpunten voor bijvoorbeeld bedrading. Ook is het drumhok uitgerust met tape en bevestigingsmateriaal. De wanden van de drumcabine zijn zo dik en geluidarm dat het geluid van het drummen zeer goed gedempt zal worden en u dus eventueel tot een later tijdstip door kunt drummen. Deze cabines zijn in verschillende soorten maten te bestellen zodat ook uw ruimte hierbij optimaal benut wordt!