Geluiddichte kamer

Met een geluiddichte kamer kun jij ongestoord instrumenten/zang opnemen, MIDI-bewerken, samplen en zelfs slapen! Het is helemaal aan jou hoe jij onze cabine gaat gebruiken. Natuurlijk staan we bij Esmono Sound B.V. voor je klaar als je graag advies wenst over de juiste keuze.

Een geluiddichte kamer op maat

Wij kunnen vrijwel iedere ruimte geluidsdicht maken. We maken jouw geluiddichte kamer geheel op maat en produceren daarin alle extra opties waar jij gebruik van wil maken. Denk dan aan een smal of breed venster, een inbouwslot en een ventilatierooster. Wil je liever een kant-en-klare cabine bestellen? Bekijk dan onze occasions of de standaardmaten bij nieuwe cabines. Houd hierbij rekening met het feit dat er drie soorten cabines zijn die we produceren, namelijk:

  • De BASIC studio: met een enkele wand van circa vijf centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 30 en 35 decibel.
  • De PRO studio: met een enkele wand van circa acht centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 35 en 40 decibel.
  • De EXCELLENT studio: met een enkele wand van circa tien centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 40 en 45 decibel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons team in Dongen, tussen Tilburg en Breda in, staat voor je klaar wanneer je advies nodig hebt of vragen wil stellen over een geluiddichte kamer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0162-319893 of een e-mail te sturen naar info@esmono.nl.