Kamer geluidsdicht maken

Wil je een kamer geluidsdicht maken? Kies dan voor een geluidsisolerende cabine van Esmono Sound B.V. Onze professionals kunnen vrijwel iedere ruimte geluidsdicht maken; ideaal dus voor stemopnames, muziekopnames, MIDI-bewerking en sampling. We maken alles geheel op maat, precies zoals jij het voor je ziet.

Maak van je kamer een studio door deze geluidsdicht te maken

Iedere kamer kan een studio met geluidsisolatie worden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is onze hulp inschakelen. Wij adviseren je, bieden je allerlei extra opties en zorgen ervoor dat we dé geluiddichte kamer op maat maken waar jij nog jarenlang van geniet. Je maakt bij Esmono Sound B.V. allereerst de keuze uit drie cabines, namelijk:

  • De BASIC studio: met een enkele wand van circa vijf centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 30 en 35 decibel.
  • De PRO studio: met een enkele wand van circa acht centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 35 en 40 decibel.
  • De EXCELLENT studio: met een enkele wand van circa tien centimeter dik en een dempingswaarde tussen de 40 en 45 decibel.

Test onze cabines uit

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe we iedere kamer geluidsdicht kunnen maken met onze cabines, en dat doen we ook met veel plezier. Maar eerlijk is eerlijk, het beste is als je het zelf test. Daarom hebben wij drie testlocaties in Nederland waar je welkom bent om eens te ontdekken welke studio het best is voor jouw toepassingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Via ons offerteformulier is het heel eenvoudig om direct te ontdekken hoeveel het gaat kosten als je een ruimte geluidsdicht wilt maken. Je kiest hierbij stap voor stap hoe je het voor je ziet. Doorloop het eens en krijg meteen duidelijkheid of je budget toereikend is. Als je nog vragen hebt, staat een van onze professionals in Dongen, vlak bij Breda, voor je klaar. Bel naar 0162-319893 of stuur ons een e-mail via info@esmono.nl. We vertellen je dan graag meer over het geluidsdicht maken van je gewenste ruimte.