Slaapcabine

Bij Esmono Sound B.V. koop je een slaapcabine op maat. Door voor onze cabines te kiezen, kies je voor rust, zonder storende omgevingsgeluiden waar je als slechte slaper snel last van hebt. Natuurlijk staan we voor je klaar voor advies over ons slaapcabines, zodat je altijd een aankoop doet waar je nog jarenlang van geniet.

Verhoog je woongenot met een slaapcabine

Woon je in een gehorig huis of wil je een stilteruimte op je werkplek creëren? Wat jouw reden ook is, wij realiseren graag een slaapcabine op maat voor je. Je hebt bij ons de keuze uit drie verschillende geluidsdichte cabines, namelijk:

Meet de decibellen in je slaapruimte eens met een geluidsmeter. Hiermee ontdek je hoe luid het is en welke slaapcabine je het best aanschaft om het geluid voldoende te dempen.

Ga geruisloze nachten tegemoet

Het is een ontzettend vervelend en groot probleem als je een slechte slaper bent. Een slaapcabine kan dan gelukkig wel de oplossing zijn en is ook in vrijwel elke ruimte te plaatsen! Bespreek de mogelijkheden eens met ons door te bellen naar 0162-319893 of een e-mail te sturen naar info@esmono.nl.