Geluid dempen

Wij kunnen als de beste geluid dempen in iedere kamer. Door onze professionals in te schakelen, is het mogelijk om geluid tot 45 decibel te verminderen. We raden je aan om het geluid eens met een geluidmeter te meten om meteen duidelijk te hebben welk type cabine je van Esmono Sound B.V. nodig hebt.

De perfecte cabine om geluid te dempen

Of je nu zelf geen overlast wil veroorzaken, of je juist van buitenaf niks wil horen, onze geluidsdichte oplossingen zijn ideaal voor beide. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Denk aan geluidsdemping voor:

Waar je onze hulp ook voor inschakelt, wij staan voor je klaar met uitstekend advies en de beste kwaliteit in geluidsisolatie. We dempen geluid van 30 tot 45 decibel, en hier zitten ook wat prijsverschillen in. Om te ontdekken of jouw budget toereikend is, vraag je gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan.

Test de stilte zelf

Kan je niet wachten om geluid van buiten- of binnenaf te dempen met één van onze cabines? Kom het eens testen op een van onze testlocaties in Dongen, Ittervoort of Groningen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0162-319893 of per e-mail via info@esmono.nl. We beantwoorden dan graag al je vragen.